Artiest David Bisbal

Songtitle Diez Mil Maneras

In twee stappen vertaal je een songtekst op Vertaalsongtekst.nl   

Geheel gratis songteksten vertalen doe je op Vertaalsongtekst.nl!

Vertaling

Indien vóór lopen, vergeet en gaan, voordat je spreekt en pijn na de val en opstaan. Waarom ga je niet lopen met mijn hand alleen, zonder iets te zeggen, alleen maar hier is genoeg, genoeg om te kijken naar ons.

Niet voor mijn leven goed, misschien als het is voor jou, wat gaat u beslissen. Als er tienduizend manieren om te vergeten, en proberen te redden altijd de waarheid vertellen waarom nee zeggen. Als er tienduizend stiltes vermijden geheimen te verbergen, is er geen reden om nee te zeggen.

En het is zeer goedkan soms meer aangepaste eenzaamheid, soms zo hardnekkig probeert te scheiden.

Niet voor mijn leven goed, misschien als het is voor jou, wat gaat u beslissen. Als er tienduizend manieren om te vergeten, en proberen te redden altijd de waarheid vertellen waarom nee zeggen. Als er tienduizend om stiltes te vermijden, geen geheimen te verbergen, is er geen reden om nee te zeggen.

Love hurts zonder remedie, als je laat gaan, en er is geen noodzaak om het te verliezen, stoppen met liegen, is de tijd langzaam loopt.

Als er tienduizend manieren om te vergeten, en proberen te redden altijd de waarheid vertellen waarom nee zeggen. Als er tienduizend om stiltes te vermijden, geen geheimen te verbergen, is er geen reden om nee te zeggen.